Bli medlem
Logg inn
Start.no
Quiz
Filter
Lister
Lister  
 
Smosh, freddiew, ijustine, RayWilliamJohnson eller kanskje nigahiga? Stem i veg! Er det noen du savner? Rams dem opp i kommentarfeltet under!
Lag din egen liste
eller del til..
Del på Grupper
 
PlassBildeTittel og beskrivelseStem her
1PewDiePie

Felix Arvid Ulf Kjellberg eller PewDiePie ("pyoo-dee-pie") er en svensk "gamer" (dataspiller) som filmer seg selv mens han opplever spillverdenen. Han er spesielt kjent for å spille skrekkspill, men i det siste har han begynt å spille andre typer også. Felix ble født den 24. oktober 1989. Helt siden han laget YouTube-profilen sin 29. april 2010 har han blitt en av de raskest voksende kanalene på YouTube med over 4.000.000 abonnenter og over 1 milliard videovisninger. Disse tallene fortsetter å vokse den dag i dag.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/PewDiePie


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
2Smosh

"Shut up!" - Ian Hecox

Smosh er en web-basert komikerduo bestående av Ian Hecox (født 30 november 1987) og Anthony Padilla (født 16 september 1987).

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/smosh


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
3Nigahiga

Nigahiga er en kanal som ble laget av Ryan Higa og Sean Fujioyshi da de var venner i Hawaii. Nigahiga er også den tredje mest abonnerte kanalen på YouTube.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/nigahiga?feature=watch


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
4TheFineBros

The Fine Brothers består av Benny og Rafi Fine, to internettprodusenter, forfattere og regissører som er kjent for sine vellykkede serier, der av "Kids React", "Teens React", "Elders React" og "Spoilers".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/TheFineBros


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
5TomSka

Thomas 'TomSka' Ridgewell (21 år) er en populær Youtuber takket være sin avdøde venn Edd Gould. Gjennom serien Eddsworld ble han nemlig kjent. Kanalen hans består hovedsakelig av latterkuler som morsomme klipp og animasjoner.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/TomSka


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
6JennaMarbles

Jenna Mourey (født 15. september 1986), bedre kjent av hennes pseudonym Jenna Marbles, er en amerikansk "entertainer" og YouTuber. Kanalen hennes har over 6,2 millioner abonnenter og over 960 visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/JennaMarbles


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
7Freddiew

Freddie Wong (født 13. september 1985) er en amerikansk filmskaper, musiker, VFX-tekniker og en konkurransedyktig "gamer" (dataspiller). Han fastholder to populære YouTube-kanaler som heter "freddiew" og "freddiew2". Han er storebroren til YouTuberen Jimmy Wong.

Kanaler/"Channels":
http://www.youtube.com/user/freddiew
http://www.youtube.com/user/freddiew2


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
8EpicMealTime

"Epic Meal Time" (EMT) er et kanadisk matlagingsshow kjent for å lage måltider med ekstremt høye kalorier, vanligvis bestående av kjøttprodukter (særlig bacon), inkludert alkohol (spesielt "Jack Daniels"). EMT debuterte i oktober 2010, og har siden da publisert en episode hver tirsdag. Teamet bak Epic Meal Time er Harley Morenstein og noen av hans venner. EMT er nå representert av Gersh Agency og "Brillstein-Grey Entertainment", og har signert kontrakt med "Internett-TV-nettverk Revision3". Epic Meal Time vant "2011 Shorty Award" i kategorien for mat.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/epicmealtime


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
9CaptainSparklez

Jordan Maron, bedre kjent som hans YouTube-brukernavn "CaptainSparklez", er en amerikansk YouTuber. Maron er best kjent for sine sangparodier gjort med "Minecraft"-teksturer. Han har også videoer der han kommenterer spill. Dette er hovedsakelig "Minecraft".

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/CaptainSparklez


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
10Machinima

Machinima er en kanal som hovedsakelig publiserer spillrelaterte videoer. Dette kan være morsomme spillkommentarer, "gameplay", parodier på spill osv. Machinima har over 6 millioner abonnenter og over 4 milliard visninger.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/machinima


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
11 The Slow Mo Guys

"The Slow Mo Guys" er kjent for sine "Slow Motion"-videoer (hva ellers?). Kanalen deres har over 1 million abonnenter og over 173 millioner videoavspillinger. Den mest spektakulære videoen ble lastet opp 3. mai 2011, der de hopper oppå en diger vannballong (som du ser på bildet).

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/theslowmoguys?feature=watch


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
12KSIOlajidebt

JJ Olatunji er en spillkommentator på Youtube. Han kommenterer hovedsakelig FIFA, men er kjent for å kommentere andre spill også. Kanalen hans har over 1,2 millioner abonnenter og over 337 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/KSIOlajidebt


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
13RayWilliamJohnson

Ray William Johnson (født 14 august 1981) er en komiker på Youtube som bor i Los Angeles. Han er kjent for sitt YouTube-show "Equals Three". Han er også en del av det animerte bandet "Your Favorite Martian".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
14RealAnnoyingOrange

RealAnnoyingOrange er kanalen til Youtube-kjendisen "Annoying Orange". Appelsinen fikk sitt gjennombrudd på Youtube i 2010 etter å ha irritert ulike frukter, grønnsaker og diverse. Skaperen av "Annoying Orange" kaller seg "Daneboe".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/realannoyingorange


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
15ShaneDawsonTV

Shane Dawson (født med navnet Shane Lee Yaw den 19. juli 1988) er en amerikansk YouTube-skuespiller, komiker, musiker og videoregissør. Dawson er kjent for å lage sketsjer med figurer som går igjen, der av "Shananay", "Ned de Nerd", "S. Deezy", "Mom", "Aunt Hilda", og "Fruitlupe". Han har også etterlignet stjerner som Paris Hilton, Miley Cyrus og Sarah Palin, samt populære musikkvideoer og TV-programmer.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
16Tobuscus

"Intro of darkness, then redness, then whiteness!" - Toby Turner

Toby Joe "TOBUSCUS" Turner (født 3. mars 1985) er en komiker, videoblogger og "gamer" som ble kjent gjennom Youtube. Han har tre kanaler som tilsammen har over 6.000.000 abonnenter.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/Tobuscus


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
17AlphaCat

AlphaCat er kjent for å parodiere Barack Obama. På kanalen hans finner du generelt sett musikkvideoer og politiske taler der han utgir seg for å være presidenten av USA. AlphaCat fikk kanskje sitt virkelige gjennombrudd i 2012, da han deltok i musikkvideoen "Barack Obama vs Mitt Romney. Epic Rap Battles Of History Season 2.". Den var en såkalt "rap battle" mellom Barack Obama og Mitt Romney.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/Alphacat


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
18Yogscast

Yogscast, også kjent for Youtube-navnet "BlueXephos", er en kanal skapt av de britiske "gamerne" (dataspillerne) Lewis og Simon. De begynte sin karriere på Youtube med "World of Warcraft"-videoer. Etter det fikk de sin berømmelse gjennom sin kritikerroste Minecraft-serie, som egentlig begynte som en enkel "tutorial"-serie. Den utviklet seg omsider til å bli en saga kalt "Shadow of Israphel".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/bluexephos


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
19FPSRussia

FPSRussia er en populær YouTube-kanal bestående av videoer som involverer våpen og eksplosiver. I videoene ser vi den fiktive russiske figuren Dmitri Potapoff portrettert av Kyle Myers som demonstrerer ulike sett med våpen. Målene han skyter på kan være frukt, brusflasker, bilder eller lignende.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/FPSRussia


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
20PrankvsPrank

"PrankvsPrank" ("prank versus prank"), noen ganger kalt PVP, er en YouTube-kanal opprettet av et kjærestepar i 2007. Kjæresteparet består av Jesse Wellens og Jeana Smith. I videoene lurer de hverandre på ulike måter. Kanalen har hatt over 330 millioner visninger per januar 2013.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/PrankvsPrank


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
21Rhett & Link

Rhett og Link er kjent for å lage sketsjer, musikk, animasjoner og diverse. De laster opp videoene sine på to YouTube-kanaler. Den ene, som blir brukt mest, har over 170 millioner visninger og over 1 million abonnenter.

Kanaler/"Channels":
http://www.youtube.com/user/RhettandLink
http://www.youtube.com/user/rhettandlink2


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
22TayZonday

Tay Zonday er kjent for "Chocolate Rain" som ble publisert på Youtube 22. april 2007. Videoen har i dag blitt sett over 88 millioner ganger! Tay Zonday er fortsatt aktiv på Youtube.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/TayZonday


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
23Dude Perfect

"Dude Perfect", også kjent under navnet "corycotton", er en Youtube-kjendis kjent for å kaste basketballer/amerikanske fotballer i kurver. Det som er utrolig er at han treffer kurver fra svært lange distanser eller under svært vanskelige forhold. Den mest fenomenale videoen ble lastet opp 17. september 2009, der han slår verdensrekorden i lengste baskeballkast som treffer en kurv. Kanalen til "Dude Perfect" har over 553 tusen abonnenter og over 102 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/corycotton?feature=watch


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
24CollegeHumor

"CollegeHumor" er bestående av et team som publiserer humoristiske og aktuelle videoer/musikkvideoer. Kanalen har over 3,6 millioner abonnenter og over 1,7 milliard visninger.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/collegehumor


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
25NicePeter

Peter Alexis Shukoff, også kjent som Nice Peter (født den 15. august 1979), er en amerikansk komiker og musiker. Han fikk sitt gjennombrudd i serien "Epic Rap Battles of History" sammen med EpicLLoyd. Nice Peter har en kanal som heter... NicePeter (sjokk).

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/nicepeter


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
26Lasse Gjertsen

Lasse Gjertsen (også kjent som Lassegg) (født 19. juli 1984 i Larvik) er en animatør som er blitt verdenskjent for videoen Hyperactive, lagt ut på YouTube der Gjertsen opptrer som en hyperaktiv «human beatbox» og videoene hans er lastet ned over 25 millioner ganger bare fra YouTube. Gjertsen har utdannelse fra animasjonslinjen på Møre Folkehøgskule i Ørsta og animasjonslinen på Kent Institute of Art & Design i England.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/lassegg


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
27MysteryGuitarMan

Jonatas "Joe" Penna (kjent som "MysteryGuitarMan") er en musikalsk Youtuber med over 2 millioner abonnenter og over 320 millioner videoavspillinger. Han er kjent for sin bruk av "stop motion" i animasjonsvideoene sine. Du finner nesten ikke en eneste video på Youtube der han ikke har på seg solbriller. Han bor for tiden i Hollywood med sine venner.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/MysteryGuitarMan


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
28TheSyndicateProject

"The Syndicate Project" er en kanal som publiserer spillkommentarer av Syndicate. Kanalen har over 2,4 millioner abonnenter og over 668 millioner avspillinger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/TheSyndicateProject/videos?view=0


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
29GloZell

GloZell Green er en amerikansk komiker og YouTuber. I 2012 opptrådte hun i web-serien "Dr. Fubalous".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/glozell1


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
30BartBaKer

Bart Baker er kjent for sine mange parodier av populære musikkvideoer. Kanalen hans har over 368 tusen abonnenter og over 196 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/BartBaKer


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
31EpicLLOYD

Lloyd Leonard Ahlquist (født 19. januar 1977), bedre kjent som EpicLLOYD, er en amerikansk Youtuber best kjent for serien "Epic Rap Battles of History" sammen med Peter Shukoff, kjent som "Nice Peter ". Ahlquist er også skuespiller, improvisatør og forfatter. Lloyd har vært gift med Josie Ahlquist siden 2009.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/EpicLLOYD


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
32RoosterTeeth

"RoosterTeeth" er en Youtube-kanal med over 2 millioner abonnenter og over 1,7 milliard visninger. Det meste på kanalen er animasjoner og spillkommentarer.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/RoosterTeeth/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
33IJustine

Justine Ezarik (født 20. mars 1984) er en amerikansk komiker, skuespiller og internett-kjendis. Hun er best kjent som iJustine, en såkalt "lifecaster" som kommuniserer direkte med sine tusenvis av seere.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/ijustine


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
34TimothyDeLaGhetto2

Tim Chantarangsu er en komiker og rapper best kjent for sitt youtube-brukernavn "TimothyDeLaGhetto2" og under artistnavnet "Traphik".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/TimothyDeLaGhetto2?feature=watch


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
35SeaNanners

Adam "Seananners" Montoya er en spillkommentator på Youtube. Tidligere kommenterte han hovedsakelig "Call of Duty", men i det siste har han tatt for seg et mindre utvalg av førstepersons skytespill, der av Minecraft og diverse andre spill. Han spiller med sine kollegaer på Youtube.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/SeaNanners


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
36Barely Political

Barely Political er en underholdningskanal som diskuterer politiske temaer og som lager satiriske musikkvideoer og parodier.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/barelypolitical


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
37KevJumba

Kevin Wu (født 12. juni 1990) er en taiwansk-amerikansk-kinesisk YouTube-kjendis som er mest kjent for brukernavnet KevJumba. Per desember 2011, er han YouTubes syvende mest tegnede komiker og tiende mest abonnerte bruker.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/kevjumba


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
38DailyGrace

Grace Anne Helbig (født 27. september 1985) er en amerikansk komiker, skuespiller og Youtuber. Hun er best kjent for web-serien Daily Grace og for å være en korrespondent hos "Attack of the Show!" på nettverket G4. Hun er også en av hovedpersonene i Idol i web-serien "MyMusic" skapt av Fine Brothers.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/dailygrace


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
39DeStorm

DeStorm Power er en amerikansk YouTuber, musiker og komiker. Han er den 110. mest abonnerte bruker samt 37nde mest abonnert musiker på YouTube. Kanalen hans, "DeStorm", har mer enn 240 videoer som tilsammen har blitt sett mer enn 191 millioner ganger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/DeStorm


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
40 Wong Fu Productions

"Wong Fu Productions" er en taiwansk-kinesisk-amerikansk filmproduksjonsgruppe sammensatt av Wesley Chan (født 27. april 1984), Ted Fu (født den 26. oktober, 1981), og Philip Wang (født 28 oktober 1984 ). Trioen møttes på "University of California" i San Diego i 2004 og har produsert en rekke musikkvideoer og kortfilmer som er utgitt på hjemmesiden deres og senere YouTube. Dette gjorde de før de etablere det profesjonelle medieselskap "Sketchbook Media".

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/WongFuProductions


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
41Angry Video Game Nerd

"Angry Video Game Nerd" (forkortet "AVGN" eller "The Nerd", tidligere kjent som "The Angry Nintendo Nerd") er en figur skapt av James Rolfe. Nerden kommenterer gamle spill og frustrasjonen over hvor dårlige de er utspiller seg i videoene.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
42PistolShrimps

"PistolShrimps" er en norsk komikerduo som legger ut sketsjer, serier og generelt sett morsomme videoer på Youtube. Kanalen har over 218 tusen abonnenter og over 88 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/PistolShrimps/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
43CorridorDigital

CorridorDigital er et team bestående av to som lager filmer og korte snutter. De er kjent for å bruke spesialeffekter og for sine Minecraft-videoer.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/CorridorDigital


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
44MyHarto

MyHarto er en Youtube-blogger. Kanalen hennes har over 452 tusen abonnenter og over 42 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/MyHarto/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
45Charlieissocoollike

Charles Joseph "Charlie" McDonnell (født 1. oktober 1990) er en engelsk "entertainer", profesjonell videoblogger og musiker fra Bath i Somerset i England. Per januar 2013, har YouTube-kanalen hans "charlieissocoollike" ca 1,83 millioner abonnenter.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/charlieissocoollike


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
46HarryPatridge

Harry Patridge er en humoristisk animatør på Youtube. Animasjonene hans er ofte satiriske og dagsaktuelle.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/HarryPartridge/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
47KassemG

Kassem Gharaibeh er en 27 år gammel YouTuber som for øyeblikket bor i Venice i California. Han hadde stemmen til "Cucumber" i Annoying Orange-serien. Han er for tiden den 35. mest abonnerte på Youtube.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/KassemG


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
48ShitGirlsSay

"ShitGirlsSay" er en stereotypisk framstilling av jenter. Kanalen har over 167 tusen abonnenter og over 34 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/shitgirlssay/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
49Julian Smith

"I made this for you!" - Julian Smith

Julian Smith (født 1987) er kjent for diverse sketsjer og musikkvideoer på Youtube. Kanalen hans har over 1,2 millioner abonnenter og over 265 visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/juliansmith87/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
50Edd Gould

Edd Gould (født 28. oktober 1988, død 25. mars 2012) var en animatør, forfatter og dubber. Han var spesielt kjent for flash animasjons-serien "Eddsworld" som ble en sensasjon på Youtube med flere millioner visninger per episode/video. Serien vedlikeholdes i dag av venner og kolleger av Edd Gould. De klarte å samle inn tusenvis av penger fra fans, både til å fortsette serien ("Keep Edds world spinning") og til arbeid for å kurrere kreft hos barn og unge.

Hvil i fred, Edd Gould.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/eddsworld/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
51DaveDays

David Joseph Colditz (født 13. august 1991), kjent som Dave Days, er en musiker, "entertainer" og YouTuber fra Downingtown i Pennsylvania. Han bor for tiden i Los Angeles i California. Han er best kjent for sin YouTube-kanal med pop-punk-versjoner og parodier av populære sanger, samt originale sanger. Per januar 2013, har han over 1.400.000 abonnenter og mer enn 333 millioner videoavspillinger.

Kanal/"Cannel":
http://www.youtube.com/user/davedays


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
52Schmoyoho

Schmoyoho eller The Gregory Brothers er en amerikansk musikkgruppe som karakteriserer musikken sin som "Country & Soul, Folk & Roll". Medlemmene er Michael Gregory på trommer og vokal, Rose Andrew Gregory på gitar og vokal, Evan Gregory på tangenter og vokal, og Sarah Fullen Gregory (Evans kone) på bass og vokal. The Gregory Brothers er mest kjent for sin bruk av Auto-Tune i musikkvideoene sine. Låter som har slått gjennom er blant annet "Bed Intruder Song " og "Double Rainbow". De tre brødrene, opprinnelig fra Radford i Virginia, flyttet til Brooklyn i New York i midten av 2000-tallet og møtte Sarah i det lokale musikkmiljøet. De fire dannet et band i 2007.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/schmoyoho


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
53ChesterSee

ChesterSee er en musiker, komiker og blogger. Kanalen hans har over 984 tusen abonnenter og over 99 millioner visninger. ChesterSee er kjent for å ha oppredd i musikkvideoen "Bromance" med Nigahiga.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/chestersee/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
54Sxephil

Philip Franchini/Franchina (født 1. desember 1985), bedre kjent under artistnavnet Philip DeFranco eller hans YouTube-brukernavn "sxephil", er en amerikansk video-blogger og YouTube-kjendis. Han er mest kjent for "The Philip DeFranco Show"

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/sxephil


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
55FilmCow

"FilmCow" eller "SecretAgentBob" er kjent for å legge ut humoristiske animasjoner og diverse. "Charlie the Unicorn" er spesielt kjent og episodene har fått flere millioner views. Kanalen har over 738 tusen abonnenter og over 279 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/SecretAgentBob


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
56ShayCarl

Shay Carl Butler er en populær YouTuber, mest kjent for sin SHAYTARDS-kanal som hovedsakelig tar for seg dagliglivet til Shay og familien hans. Han er også en av de tre grunnleggerne av "Maker Studios", et selskap som spesialiserer seg på å lage YouTube-videoer. Shay er involvert i mange web-serier, og er ofte omtalt på andre populære YouTube-kanaler. Hans første start til berømmelse på YouTube var gjennom hans venn Phillip DeFranco, aka Sxephil. Shay er gift med en annen YouTuber, Colette, aka Katilette.

Kanaler/"Channels":
http://www.youtube.com/user/shaycarl
http://www.youtube.com/user/SHAYTARDS


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
57 Walk off the Earth

"Walk off the Earth" er et kanadisk band som ble dannet i 2006 i Burlington, Ontario. Det har fått suksess rundt om i verden ved å lage egne versjoner av berømte musikkvideoer, der av "Gangnam Style".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/walkofftheearth


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
58FeliciaDay

Kathryn Felicia Day (født 28. juni 1979) er en amerikansk skuespiller og forfatter. Hun spilte figuren "Vi" i TV-serien "Buffy the Vampire Slayer" og var skuespiller i filmer som "Bring It On Again og "June". Hun er stjerne, forfatter og produsent av den opprinnelige web-serien "The Guild", et show basert på livet hennes som "gamer". Hun har også skrevet og spilt hovedrollen i web-serien "Dragon Age: Redemption". Day var medlem av styret i "International Academy of Web TV" i begynnelsen av desember 2009 til slutten av juli 2012.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/feliciaday


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
59HuskyStarcraft

Mike Lamond eller Husky/HuskyStarcraft kommenterer spillet "StarCraft II", et spill utgitt av Blizzard Entertainment. Han opptrer jevnlig som kommentator på StarCraft-turneringer og hans kommentarer er synlig gjennom YouTube-kanaler.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
60Noah Kalina

Noah Kalina er verdenskjent for å ha tatt bilder av seg selv hver eneste dag siden 11. januar 2000. Videoen hans "Everyday" fra 27. august 2006 har blitt vist over 24,5 millioner ganger. 4. september 2012 lastet han opp en ny video. Den har blitt vist over 4,2 millioner ganger. Man kan kanskje regne med at neste video kommer i 2018, ettersom det har vært 6 år mellom hver så langt.

Kanal/"Channel":
https://www.youtube.com/user/NK5000?feature=watch


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
61MikeDiva

"MikeDiva" er kjent for å legge ut musikkvideoer og spektakulære videoer med spesielle effekter. De er gjerne humoristiske og unike. Kanalen har over 199 tusen abonnenter og over 23 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/MikeDiva/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
62Daneboe

Dane Boedigheimer (født 28 september 1979), bedre kjent som Daneboe, er en amerikansk filmskaper og YouTube-kjendis kjent for sin web-serie "The Annoying Orange".

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/daneboe


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
63KurtHugoSchneider

Kurt Hugo Schneider (født 7. september 1988) er en amerikansk videoregissør, musiker, sanger og låtskriver. Han produserer musikkvideoer for Sam Tsui, der Tsui synger som et "one-man"-kor. Blandingen hans av musikalske og tekniske ferdigheter har blitt ettertraktet av andre musikere og organisasjoner.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/KurtHugoSchneider


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
64Onision

Onision (født 11. november 1985), aka Gregory James Daniel, er en YouTuber som bor i Tacoma i Washington. Onision er først og fremst kjent for sine figurer som han poertrerer selv, akkurat som Shane Dawson. Han har også en YouTube-kanal som heter "OnisionSpeaks", hvor han svarer på spørsmål fra fans.

Kanaler/"Channels":
http://www.youtube.com/user/Onision
http://www.youtube.com/user/OnisionSpeaks


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
65JuicyStar07

Lisa "Elle" Fowler (født 25. mai 1988) legger ut skjønnhet og moterelaterte videoer på YouTube under navnet juicystar07. Kanalen hennes har over 1,2 millioner abonnenter og over 232 millioner visninger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/juicystar07


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
66Hiimrawn

"Hiimrawn" er kjent for å legge ut sketsjer, musikkvideoer og parodier. Kanalen hans har over 278 tusen abonnenter og over 40 millioner visninger. Hiimrawn har til nå lastet opp 199 videoer (9. februar 2013). Hans mest populære video "Justin Bieber BABY gets RABIES! (BABY feat. Ludacris parody) " har blitt sett over 4 millioner ganger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/hiimrawn

Videoen under er et eksempel på en av hans musikkvideoer dedikert til en kjent spillfigur (her Super Mario).


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
67AdamThomasMoran

AdamThomasMoran er en youtuber med over 1,8 millioner abonnenter og over 716 millioner videoavspillinger. Kanalen han bruker hovedsakelig heter "+100500" og er en parodi på Ray William Johnsons "Equals Three". I showet snakker han russisk mens han kommenterer tre populære videoer i hver episode.

Kanal/"Cannel":
http://www.youtube.com/user/AdamThomasMoran/featured


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
68Makemebad35

"Makemebad35" er en humorist kjent for å lage sketsjer og stunts. Kanalen hans har over 1 millioner abonnenter og over 217 millioner videoavspillinger.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/makemebad35


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
69Fred

Fred Figgelhorn er en fiktiv karakter skapt og poertrert av den amerikanske skuespilleren Lucas Cruikshank. Fred er en 6 år gammel gutt karakterisert med sin pipete stemme og en nærmest ukontrollert oppførsel.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/Fred


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
70WHATTHEBUCKSHOW

WHATTHEBUCK er en youtube-kanal av Michael "Buck" Buckley. Han bruker komedie og humor som virkemidler for å fremheve sine uttalelser om det som skjer i media. Han snakker spesielt om kjendiser. Videoene hans har fått tilsammen over 5 millioner visninger og kanalen hans har på et tidspunkt vært den 7. mest abonnerte på Youtube.

Kanal/"Channel":
http://www.youtube.com/user/WHATTHEBUCKSHOW


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!