Bli medlem
Logg inn
Start.no
Quiz
Filter
Lister
Lister  
 
Lag din egen liste
eller del til..
Del på Grupper
 
PlassBildeTittel og beskrivelseStem her
1Box Jellyfish (Manet)

Dreper mer mennesker enn haiene, krokodillene og steinfiskene til sammen! Denne maneten har blitt til "verdens" giftigste skapning, kommer du nær den har du under 1 min å leve.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
2Svart Mamba (Slange)

En av de mest fryktede skapningene i verden. I Afrika er den kilden til mange myter og legender, og det er kjent for å være svært aggressiv, kjapp og angripe uten provokasjon.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
3Flodhesten

Aggressive og sett på som en av de mest farlige dyrene i Afrika. Kjent for å angripe mennesker uten å bli plaget, til og med ødelagt kjøretøy.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
4Brazilian Wandering Spider (Edderkopp)

Den mest giftige edderkoppen i hele verden i følge Guinness Rekord Bok. De fikk navnet "vandre edderkopp" fordi de liker å vandre. De kan bli funnet i hjørner av hus og andre steder der det er mange mennesker til stede. Ikke en god kombinasjon.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
5Mygg

Liten men utrolig nok det mest dødelige dyret i hele verden! Myggen smitter ca. 700.000 mennesker med sykdommer hvert år og det antas at den dreper rundt 2 til 3 millioner mennesker i året.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
6Komodo Drage

Akkurat som isbjørnen, er ikke komodo dragen så nøye på hva den spiser. De er også kjent for å grave opp graver som ikke ligger dypt ned i bakken, og spise likene. De er praktfulle jegere! De sitter å venter, helt stille, til byttet ankommer. Når det er nærme nok vil komodo dragen spurte frem, bite over strupen og offeret vil blø ut til de dør. Heldigvis trenger disse skapningene bare å spise en gang i måneden.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
7Hvithaien

Disse legendariske rovdyrene har vanskeligheter å se hva som er spiselig og ikke-spiselig. De prøver å spise bøyer, båter, surfebrett, mennesker og hva som helst som flyter. Men hvithaien er egentlig ikke glad i å spise mennesker. Mennesker er for tynne og etter det første bittet, vil de som oftest la deg ligge blødende i vannet.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
8Boomslang (Slange)

Sjenerte og bruker ikke å angripe mennesker, men når de gjør det, kan ting bli ille. Boomslang Venom er en hemotoxin som deaktiverer blodpropp. I andre ord, vil dens ofre sakte dø som de blør ut fra hver pore i kroppen.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
9Saltvanns krokodille

Er på toppen av næringskjeden. Kjent for å spise alt fra antiloper til haier. De bruker en angreps metode som innebærer at de biter fast byttet og drar dem ut i vannet, holder dem der helt til de drukner.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
10Poison Dart Frog

Denne lille frosken, bare rundt 6 cm lang, har nok gift til å drepe en hær på 20.000 mus. Giften er lokalisert på utsiden av huden til denne frosken, så du kan ikke ta på den.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
11Isbjørnen

I motsetning til andre dyr på denne listen, er ikke isbjørnen redd for deg. Den har ingen naturlige fiender, og vil spise alt som inneholder kjøtt, inkludert andre isbjørner. Selv om de vanligvis ikke dreper mennesker, er det sannsynelig siden det ikke er mange av dem rundt å spise.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
12Leopard

Når disse farlige skapningene er skadet, blir de enda farligere. Ikke bare er leopardene sterke og raske, men de gjemmer seg utenfor rekkeviddet. I andre ord, de drar antiloper opp i trærne.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
13Africanized Honey Bee (Bie)

Et ekspriment som gikk feil, i 1957 prøvde en brasiliansk mann, som eide en biefarm, å krysse den afrikanske bien og den europeiske. Ved et uhell slapp han disse biene løs. Disse biene er mye mer aggressive enn den europeiske bien og er veldig fryktet. De kan sverme rundt og jage offerene sine for kilometer!


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
14Deathstalker (Skorpion)

Veldig giftig og holder til i Nord Afrika og Midtøsten. Den er ansvarlig for over 75% av alle dødsfallene som er fra skorpioner! Selv om friske voksne som er bitt vanligvis bare føler uutholdelig smerte, barn som er bitt kan lide av feber, koma, kramper, lammelser og før lungene fylles opp og drukner de i sine egne væsker.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
15Blue Ringed Octopus (Blekksprut)

På størrelsen av en golf ball. Denne lille skapningen inneholder nok gift til å drepe 26 voksne mennesker, og det er ingen motgift. Blir du bitt, er det bare om minutter før du er helt paralysert og kan ikke puste.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
16Cone Snail (Sneile)

En dråpe av giften deres er nok til å drepe 20 menensker. Denne sneilen er noen ganger kalt "sigarett sneilen" fordi om du er stukket av denne sneilen, har du omtent nok tid til å røyke en sigar før du stopper å puste.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
17Afrikansk Løve

Selv om løvene ikke er så glad i å spise mennesker, er det noen løver som likevel angriper, dreper og spiser mennesker. En berømt sak er "The Tsavo man-eater" som drepte 28 mennesker i 1898.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
18Cape Buffalo

Har aldri vært vellykket å temme, og de er ikke veldig snille med mennesker. I Afrika er den kjent som "Widowmaker" eller "Svartedauen" etter mange dødsfall, flere dødsfall enn noen andre store dyr på kontinentet.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
19Hyene

Disse rovdyrene er ikke spesielt glade i mennesklig selskap. Hyener er kjent for å jakte på mennesker, spesielt under kriger eller sykdommer, siden de er veldig glade i menneske lik.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
20Afrikansk Elefant

Verdens største land dyr. Aggressive og er kjent for å kunne trampe ned et nesehorn eller to til døden. De har vist raseri anfall og har vist aktviteter som har blitt tolket som hevngjerrige handlinger. De har til og med tatt hele landsbyer!


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
21Nesehorn

Nesehorn relaterte dødsfall er ikke uvanlig i mange deler av verden. Selvom de har et dårlig syn, er det vanskelig å unslippe dem om du er innenfor rekkeviddet deres. De kan løpe i 40mph! Ser du det hornet? Nok sagt.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
22Steinfisk (Fisk)

Ligger kamuflert på havbunnen. Ligger stille og venter på sitt bytte. Før den åpner munnen sin før du rekker å merke det, og biter byttet, i mindre enn 0,15 sekunder! Steinfisken er kjent som verdens mest giftige fisk, tråkker du på en av piggene dens, vil det koste deg et ben, eller livet om du er uheldig.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
23Puffer Fish (Blåseoppfisk (fisk))

Sett på som det mest giftige virveldyret i verden, men er også en delikatesse i Japan og andre deler av verden. Giften vil imidlertidlig paralysere din pessar og stoppe å pusten hvis du unnlater å forberede den korrekt.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
24Tse Tse Fly (Flue)

Dette store blodsugende innsektet er hovedgrunnen til African Sleeping Sickness, og er derfor skyldig i opp til 250.000 dødsfall hvert år.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!  
25Carpet Viper (Slange)

Ansvarlig for de fleste menneskene som har blitt drept av slanger over hele verden. Om du blir bitt av en av disse, kan du blø ihjel på noen uker, mange av stedene som oftest blir bitt, er det ingen medisin for enda.


 

 
 
   Sank stemmer på facebook!